Var med i årets parad – med en film

OBS ny deadline för att  skicka in årets paradfilm!!!!

Årets parad kommer vara en digital kavalkad av filmer och andra upptåg som livestreamas den 5/9 från paradstarten kl 13 och framåt här på Kalmarsund Prides hemsida.

Alla kan vara med i paraden och ändå följa Folkhälsomyndighetens restriktioner och rekommendationer. Det som behövs är en film som ni spelar in på valfritt sätt och sedan skickar in till oss på Kalmarsund Pride. Förra året bestod paraden av 57 sektioner/ekipage och vi hoppas alla som deltog då och ytterligare några vill vara med i årets digitala parad med varsin film.

Hur gör man?

Spela in en film som är max 30 sekunder lång. Med vad och i vilket format det väljer ni själva. Ladda upp din film i Dropbox. Markera din film, tryck på dela (share) och välj dela i Dropbox (share with Dropbox) skriv in mejladressen parad@kalmarsundpride.se och skicka. Som meddelande vill vi att ni skriver vad er sektion ska heta, vilken organisation ni representerar om ni är från en organisation (även enskilda personer kan delta utan tillhörighet till organisation), kontaktuppgifter så Kalmarsund Pride kan nå er. Skicka din film senast 14/8 för att kunna delta i paraden.

Tipsa gärna vänner och andra organisationer/företag om detta. Och kom ihåg att alltid följa råd och restriktioner från Folkhälsomyndigheten.

 

Kalmarsund Pride vill passa på att påminna om möjligheten att arrangera föreläsningar, föreställningar, utställningar, filmvisning och andra happenings under Prideveckan den 29/8-5/9. Kalmarsund Pride kommer att livesända från studio hela veckan men det är ni som fyller studion med innehåll. Kontakta vår projektledare Jessica Rydell om ni är intresserade av att arrangera något under veckan. Mejla jessica@kalmarsundpride.se

 

Vi vill även påminna om att det går att bli sponsor eller vän till Kalmarsund Pride. Kalmarsund Pride är en ideell förening som är beroende av ekonomiskt stöd från företag, organisationer, myndigheter och föreningar. Alla bidrag, stora som små, är väldigt välkomna. Att ställa om till ett digitalt arrangemang är kostsamt. Här kan du läsa mer om att bli vän eller sponsor.