Vi söker volontärer

Vill du vara med där det händer under?

Det kan du få vara om du anmäler dig som volontär. Under Prideveckan kommer Kalmarsundpride tillsammans med NBV Sydost att livesända från en studio på Larmtorget. Nu söker vi efter er som vill vara med och ta hand om våra gäster. Se till att de är på rätt plats vid rätt tidpunkt, se till att de har en plats att vara på innan sändning, att de får frukt och vatten i pauser. Vara en trevlig värd helt enkelt.

Vi kommer att behöva 2 volontärer varje dag måndag-lördag i 3-4 timmar per dag. Alla volontärer får en introduktion innan för att de ska känna att de vet vad som ska göras.

Det kommer vara kända och mindre kända gäster hela veckan. Var med och stötta med din tid och med ett gott bemötande.

Anmäl dig på volontar@kalmarsundpride.se