En del av verkligheten 2.0

Datum och tid


måndag, 31 augusti 2020, kl 18:00 - 19:30

Plats


Kalmar Domkyrka, Stortorget, Kalmar

Om evenemanget


En del av verkligheten 2.0!

Förra året under Kalmarsund Pride gick vi samman och arrangerade tillsammans ett samtal om kärlek, vänskap, normer och hur det är att leva som HBTQI person i olika delar av världen.

Förra året var en succé och vi ser fortfarande ett behov av att belysa enskilda berättelser om hur det är att leva som HBTQI person i världen idag.

BUS – Barn och unga i Sverige, Universitetskyrkan – Kalmar, RFSL – Kalmar län, Sensus och Songlines bjuder därför åter igen in till ett samtal om hur det är att leva som HBTQI person i olika delar av världen.
Vi kommer dela personliga (anonymiserade) berättelser samt berättelser av personer som på plats kommer dela sin berättelse. Vi kommer även prata om demokratiska rättigheter kopplat till situationen i Sverige där asylsökande som definierar sig som HBTQI personer ofta inte blir trodda på med mera.

Varmt välkomna till en intressant kväll, där vi belyser verkligheten genom personliga berättelser.

Observera att med tanke på rådande situation med Corona och ett fortsatt osäkert läge till hösten kommer vi begränsa antalet deltagare/besökare till 50 st. Därav krävs föranmälan till alexander.finstad@bus.nu eller tessan.nordeman@sensus.se senast 30/8. Vi bekräftar sedan om det finns plats.

Datum: Måndag 31/8 – 20
Vart: Domkyrkan – Kalmar
Tid: 18.00

Arrangör


Universitetskyrkan; BUS, RFSL, Songlines och Sensus

Länk till evenemang


https://www.facebook.com/events/326583021852282/