Snacka med en Poly

Datum och tid


torsdag, 3 september 2020, kl 14:00 - 18:00

Plats


Sensus, Skeppsbrogatan 37, Kalmar

Om evenemanget


Vad betyder polyamori och hur kan det funka att leva som poly i Kalmar/Sverige idag? Varför vill vissa att det ska bli lagligt med månggifte? Hur rättssäkert är det att skaffa barn som flersam familj?
Under eftermiddagen den 3 september kommer det finnas möjlighet att låna med sig en eller flera poly-personer för en pratstund om relationer, normer och vad du vill i ett enskilt chattrum i Zoom.
Ställ de där frågorna du funderat på, ta hjälp av vårt frågeformulär eller be polyn prata fritt om vad den vill. Till utlåning finns det personer med varierande ålder, bakgrund och syn på relationer – en mångfald i den mänskliga polybokhyllan!
Vi tillämpar principen ”först till polyn får först låna”, så om den du helst hade velat prata med redan är utlånad får du vänta lite eller komma tillbaka senare. Självklart finns det en lånelista, en särskilt polybibliotekarie och även möjlighet till distanslån om vi har tur!
Länk till Zoom-mötesrummet publiceras innan arrangemanget i facebookeventet och för att få låna krävs det att du deltar med video själv.
Varmt välkomna!

 

Arrangör


Sensus Östra Götaland

Länk till evenemang


https://www.facebook.com/events/587071912207779